Selecteer een pagina

Mijn werk bij Smartflow is een perfecte samenvatting van wat ik graag doe; ik maak content door informatie te verzamelen zowel vanuit de markt en bij collega’s. Daarnaast beheer ik de website en social media kanalen. Ik ondersteun sales met (klant-specifieke) content en zet algehele campagnes op. Hierdoor creëer ik awareness en exposure en lever ik marketing qualified leads aan.

Aanleiding

Smartflow digitaliseert werkprocessen voor de (scheeps-)bouw en maak- en machinebedrijven. Het bedrijf, gevestigd in De Gruyterfabriek in Den Bosch, is een scale-up, wat bestaat uit een jong en ambitieus team. Smartflow heeft klanten zoals Schiphol, Kone, MOBA en VolkerWessels.

Toen ik deze opdracht tegenkwam, was ik van mijn vakantie aan het genieten. Ik vond (en vind) deze opdracht zo bij mij passen dat ik direct heb gereageerd. Een bedrijf wat werkzaam is in de industrie, zich bezighoudt met het ontwikkelen van apps en waarvoor content gemaakt moet worden; ideaal! En… dat vond (en vindt) Smartflow ook :-).

Bij Smartflow houd ik mij bezig met het maken van content (visuals en tekst) door informatie te verzamelen vanuit de markt en collega’s. Daarbij beheer ik de website en social media. Ik maak whitepapers, drukwerk en schrijf business cases. Ook maak ik campagnes met als doel om meer (kwalitatieve) leads te verzamelen voor sales.

Resultaten

  • Awareness en exposure creëren
  • Aanleveren van marketing qualified leads

Aan dit project werk ik samen met Matthijs Verberkmoes (Marketing en Sales), Ward van den Heuvel (PPC Wizard, Have a Nice Day), Mark Oosterveer (Tekstschrijver) en Team Smartflow.

In 2019 volgt er nog meer content en search!

Wat ik doe

  • Contentplanning maken en beheren, passend bij het marketingplan 2019
  • Creëren, distribueren en managen van content (earned, owned and paid)
  • Ondersteuning sales met eventuele (klant-specifieke) content
  • Opzetten campagnes