Selecteer een pagina

Wie ik ben

[vc_row][vc_column][rev_slider_vc alias=”wiebenik”][/vc_column][/vc_row][vc_row content_width=”grid” css=”.vc_custom_1484503923574{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Ik ben een ervaren

[/vc_column_text][vc_column_text]

& gedreven professional

[/vc_column_text][eltd_separator position=”left” border_style=”dotted_multiple” color_dot=”black” width=”140″ thickness=”3″ top_margin=”30″ bottom_margin=”30″][vc_column_text]Ik ben een gedreven online marketeer. Ik help bij online marketingvraagstukken op operationeel als strategisch niveau. Zoals social media marketing, content marketing of zoekmachine marketing.

 

Ik ben begonnen in het tijdperk toen bedrijven ‘er iets mee moesten’, maar nog niet wisten ‘wat’ en ‘hoe’. Ideaal voor mij, ik hou ervan om in het diepe gegooid te worden en om mijn eigen weg te volgen.

 

Mijn doel is om een duurzame bijdrage te leveren aan merken en om marketing als vakgebied neer te zetten. “Marketing is zowel een wetenschap als een kunst, waarbij het er om gaat waarde te onderzoeken, te scheppen en te leveren, met als doel tegen winst de behoeften van de doelgroep te bevredigen.” – Philip Kotler (Amerikaans professor in Internationale Marketing). In deze uitspraak kan ik mij vinden. Marketing is het geheel van de som der delen. Marketing is meer dan een nieuwsbrief versturen of hoeveel posts je online plaatst. Het gaat erom of je iets interessants te melden hebt als merk.

 

Door de ontwikkelingen in de online marketing kunnen we niet alleen op een laagdrempelige manier in contact komen met de doelgroep, maar kunnen we ook feedback krijgen van de doelgroep via gesprekken en data. Hierdoor onderscheid je je in een competitieve markt. De combinatie van analyse en creativiteit is hierbij de sleutel tot succes.

 

Toen ik Commerciële Economie studeerde wist ik dat ik mijzelf verder ging ontwikkelen in de marketing. De combinatie van commercie en creativiteit sprak mij aan. Het boeiende aan online marketing is dat je op een laagdrempelige manier in contact kunt komen met je doelgroep.

 

Leren staat centraal in mijn leven. Naast mijn studie en werk heb ik mijzelf veel vaardigheden eigen gemaakt. Zo heb ik heel wat uurtjes op YouTube besteed om mijn creatieve vaardigheden te ontwikkelen. Zoals HTML, CSS, Photoshop, Illustrator en WordPress. Nu volg ik een master marketing aan de VU Amsterdam en dagelijks lees ik blogs over online marketing. Ik ben een Nederlandse taalpurist en probeer zoveel mogelijk Amerikaanse marketingjargon te vermijden op mijn website.

 

Vaak zeggen mensen tegen mij dat ze het zo bijzonder vinden dat ik zowel analytisch als creatief ben. Dit komt door mijn nieuwsgierigheid, ik sta open in het leven, iets wat je nodig hebt bij het combineren van deze twee eigenschappen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][eltd_icon_with_text icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-linkedin” icon_position=”top” icon_type=”normal” icon_animation=”” title=”/in/jeltjevisser” link=”/in/jeltjevisser” link_hover_type=”rotate” arrow_alignment=”left”][eltd_icon_with_text icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-twitter” icon_position=”top” icon_type=”normal” icon_animation=”” title=”/VisserJeltje” link=”https://twitter.com/VisserJeltje” link_hover_type=”rotate” arrow_alignment=”left”][eltd_icon_with_text icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-instagram” icon_position=”top” icon_type=”normal” icon_animation=”” title=”/fishingjelly/” link=”https://www.instagram.com/fishingjelly/” link_hover_type=”rotate” arrow_alignment=”left”][eltd_icon_with_text icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-youtube” icon_position=”top” icon_type=”normal” icon_animation=”” title=”YouTube” link=”https://www.youtube.com/channel/UCwsrjNR52nDt-MKWp5UvCaQ” link_hover_type=”rotate” arrow_alignment=”left”][eltd_separator position=”left” border_style=”dotted_multiple” color_dot=”black” width=”150″ thickness=”3″][/vc_column][/vc_row][vc_row content_width=”grid” content_aligment=”center” css_animation=”eltd-element-from-bottom” css=”.vc_custom_1484508764664{padding-top: 60px !important;padding-bottom: 60px !important;background-color: #8dc6c9 !important;}”][vc_column][eltd_button size=”” type=”arrow” hover_type=”hide_text” target=”_self” font_weight=”” text=”Wat ik doe” link=”https://www.jeltjevisser.com/wat-ik-doe/” color=”#ffffff”][/vc_column][/vc_row]